Csomagok

Több csomag közül választhatsz


Mi a nyelvtanulás egyetlen titka?
Miért képtelenek a legtöbben igazán jól megtanulni angolul!

Hogyan találd meg a számodra
100%-os sikert biztosító
nyelvtanulási módszert?

Mi az, amit mindig elhallgattak előled?

AZ EGYETLEN TITOK:
A RENDSZERESSÉG

DE HOGYAN TUDOD RÁVENNI MAGAD A RENDSZERES TANULÁSRA, AMIKOR AZ IDŐD A LEGSZŰKÖSEBB ERŐFORRÁSOD?

Ebben segít neked ez a módszer, hogy könnyedén és szórakoztatva tanulhatod az angol nyelvet sok-sok sikerélménnyel. Ez fog segíteni neked abban, hogy szívesen rászánd az idődet és az energiádat, hiszen nem egy kötelező, kellemetlen elfoglaltságként fogsz az angoltanulásra gondolni, hanem egy szórakoztató kikapcsolódásként, és neked is jár a kikapcsolódás. Te is meg tudod csinálni, csak el kell kezdened. Ha magyarul tökéletesen megtanultál beszélni -ami sokkal nehezebb, mint az angol-, akkor ez is menni fog!

Bízz meg bennem és a 7 éves tapasztalatomban, amit a nyelvtanulási nehézségek kutatásával töltöttem. Az I LOVE ANGOL módszerét ennek alapján fejlesztettük ki.

Adányi Mihály

Adányi Mihály
nyelvtanulási specialista, alapító

Hívj fel most, ha kérdésed van!
06 30 5-15-25-35

Tresnyics Kamilla

Az eddigi tapasztalataim szerint -ezzel a módszerrel- naponta lehet sikerélményhez jutni, ami különösen inspirál. Szinte sajnálom az időt, amit nem ezzel a módszerrel kell tölteni.

Tresnyics Kamilla
Szeged

Szántó Andrea

Nem találkoztam hasonló angolul tanító oldallal, pedig én is sok helyen nézelődtem, sok mindent kipróbáltam.
Könnyen érthető, nagyon jó, hogy mindenhez van magyarázat, van segítség. Tényleg csak a saját időmet kell beletenni. Mire egy videó végére érek a gyakorlásokkal együtt, már a nehezen megjegyezhető szavak is könnyen mennek.
Mindenki próbálja ki személyesen és győződjön meg róla, hogy milyen egyedi és könnyen használható programmal van dolga

Szántó Andrea
Érd


További véleményekért kattints ide! >>>

Köszönöm szépen mindenkinek, aki kedveli az új módszeremet valamint a világon is egyedülálló és a legnagyobb angol-magyar képes, hangos szótáramat, ami a módszer motorját jelenti.

Tanulj angolul érdekes videókkal!

(A kép csak illusztráció, a tanfolyamot online módon,
az Interneten keresztül tudod használni.)

Tanulj képes, hangos szókártyákkal teljesen kiszótárazott érdekes és szórakoztató BBC videókkal és dalszövegekkel!

15 témakörből választhatsz.

Tovább Tovább TovábbKedvezményekért először jelentkezz be,
majd kattints a Megrendelés menüpontra.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál?
A regisztrációhoz kattints ide!


FONTOS INFORMÁCIÓK!
Mi történik az „EZT KÉREM” gomb megnyomása után? >>>

A részletfizetésről >>>
Kedvezményekért először jelentkezz be,
majd kattints a Megrendelés menüpontra.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál?
A regisztrációhoz kattints ide!


FONTOS INFORMÁCIÓK!
Mi történik az „EZT KÉREM” gomb megnyomása után? >>>

A részletfizetésről >>>
12 havi előfizetéssel +1 év ajándékba


Kedvezményekért először jelentkezz be,
majd kattints a Megrendelés menüpontra.

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál?
A regisztrációhoz kattints ide!


Mit mondanak, akik már tanultak velünk?

Én csak ritkán használom az angolt és nincs sok időm a tanulásra, de az I Love Angol rövid videóinak segítségével kevés időráfordítással és érdekes témákkal tudom a tudásomat szinten tartani, fejleszteni. Eddig minden módszert előbb-utóbb meguntam, abbahagytam, szerintem ezt nem fogom. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek. I Love Angol! :)

Szöllősi Györgyi

Szöllősi Györgyi

műsorvezető

Örülök, hogy belevágtam. Most már van bátorságom akár angol anyanyelvűekkel is beszélni. Számomra ez óriási dolog!

Sokat köszönhetek nektek, mindig adtok motivációt a tanuláshoz és most már mondatokat is tudok alkotni. Filmet is tudok úgy nézni, hogy angol felirattal nézem, sokkal jobban megértem már, mint 2 évvel ezelőtt.

A SBS-Extrának köszönhetően már többször helyesen ejtettem ki egy-egy mondatot, pedig korábban nagyon nehezen ment.

Némethné Szőke Zsófia

Némethné Szőke Zsófia

Százhalombatta

Végigolvastam mind a 7 legfőbb hiba leckéit. Minden igaz a leírtakból. Végre látom a fényt az alagút végén. A magyar nyelven kívül a szerb nyelvet is anyanyelvi szinten beszélem, hiszen környezetnyelvem, és most úgy döntöttem megvalósítom az álmomat, nekikezdek az angol nyelv tanulásának, hiszen ez a program hihetetlenül sok segítséget ad, kényelmes, szórakoztató, nagyon élvezem, esti programommá vált, amit alig várok minden este.

Vörös Szekula Ildikó

Vörös Szekula Ildikó

Szeged

Ez egy fantasztikus rendszer, nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy használhatom.

Fekete Nóra

Fekete Nóra

Szentendre

Kedves Mihály!

Szeretném megköszönni, hogy ilyen lehetőséget adott nekem az angol tanuláshoz! Elvezettel kezdek hozza, nem kényszerből! Nagyon szeretem tanulni az angol slagereket, énekelni, és közben a nyelvtant is elsajátítani! Boldog lennek ha majd bővítené a listát! IMÁDOM az I Love Angolt! :)

Major Beáta

Major Beáta

Anglia

A rendszeresség szerintem is nagyon fontos, ami ezzel a módszerrel úgy látom megvalósítható lesz. Örülök, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget.

Kócsáné Horváth Erika

Kócsáné Horváth Erika

Székesfehérvár

Többszörös újrakezdőként nem ez az első módszer ami felkeltette az érdeklődésemet, de eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg az egyetlen, amelyik fenn is tudja tartani. Jól felépített, logikus rendszer, amely úgy ad nagyfokú önállóságot, hogy nem hagyja magára az embert.

Dobszai Jenő

Debrecen

Nem találkoztam hasonló angolul tanító oldallal, pedig én is sok helyen nézelődtem, sok mindent kipróbáltam. Könnyen érthető, nagyon jó, hogy mindenhez van magyarázat, van segítség. Tényleg csak a saját időmet kell beletenni. Mire egy videó végére érek a gyakorlásokkal együtt, már a nehezen megjegyezhető szavak is könnyen mennek. Mindenki próbálja ki személyesen és győződjön meg róla, hogy milyen egyedi és könnyen használható programmal van dolga.

Szántó Andrea

Szántó Andrea

Érd

Az oldal fantasztikus, érdekes, nagyon szeretem, további jó munkát kívánok hozzá!

Csikel-Szabó Katalin

Csikel-Szabó Katalin

Tárkány

Nagyon jól érzem magam a kölcsönös kommunikációs helyzetben. Szerintem a mai világban pontosan a törődésben és a figyelemben szenvednek hiányt az emberek. És ezt itt megkaphatják. Az egész elgondolás szuper!

Juhász Katalin

Juhász Katalin

Jánoshalma

Ez valami fantasztikus! Minden egy helyen “kéznél” van. Más módszereknél rengeteg idő ment el azzal, hogy állandóan keresgéltem valamit, az idő elment, de érdemben nem haladtam. Most csak azt bánom, hogy a hétvégén elutazunk, szívem szerint itt ülnék a gép előtt!

Bogdán Veronika

Bogdán Veronika

Kaposvár

Nagyon jó. Tényleg csak ajánlani tudom. Ön szorgalom kell hozzá, de egyébként zseniális.

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt

Kápolnásnyék

Mivel elsősorban a megértés és a megszólalás a fő problémám, erre kerestem valami jót a neten és így találtam rá az I Love Angolra! Nagyon örülök neki, mert valóban egyedülálló. Ha valaki evvel nem fejlődik, akkor semmivel. Külön tetszik, hogy végre valaki nem azt mondja, hogy nézz filmeket, hallgass híreket, nem baj, ha nem érted. Mindig is úgy gondoltam, hogy ha egy kukkot sem értek az egészből, avval nem fogok fejlődni. Ti létrehoztátok azt, amivel ez a probléma megoldódik. Az egész programért rajongok, nagyon szeretek vele tanulni és már érzem is a fejlődést.

Gólik Ildikó

Gólik Ildikó

Érd

Csak őszinte elismerésemet tudom kifejezni. Sokszor próbálkoztam már a tanulással de mindig kudarc volt számomra. Most szívesen csinálom és remélem eredményes leszek. Már örömmel tölt el, amikor itt Angliába a mindennapi beszédben megértem a megtanult szavakat. Inspirál is a tanulásra mert NEM azt érezteti velem hogy teljesen alkalmatlan vagyok az angolt megtanulni. Köszönöm.

Ördögh Rita

Ördögh Rita

Marlow, Anglia

Szuper! Nagyon élvezetes az oldalatok, és tényleg akkor is megéri ránézni kicsit, ha csak tíz perce van az embernek.
:)

Gordon Éva

Gordon Éva

Budapest

Az eddigi tapasztalataim szerint -ezzel a módszerrel- naponta lehet sikerélményhez jutni, ami különösen inspirál. Szinte sajnálom az időt, amit nem ezzel a módszerrel kell tölteni. :)

Tresnyics Kamilla – Szeged

Tresnyics Kamilla

Szeged

Olyan szomorú vagyok, hogy az Önök tanfolyamaihoz csak egy nagy kerülővel jutottam el. Sok időt, energiát, az anyagiakról nem is beszélve, tudtam volna megtakarítani, ha tudom, hogy van ilyen csodálatosan, magas színvonalon megszerkesztett online tanfolyam, mint az Önöké. Szakmai karrierem sikeres volt, de az angol nyelvtudás hiánya miatt sok lehetőségemmel nem tudtam élni.

Sz. M.

Sz. M. – nyugdíjas

Amióta ismerem a szótárazó programot, kimondottan üdítő angol nyelvű weboldalakat olvasni. Két hete használom, de már érzem a fejlődést és visszaadta az önbizalmamat is. Sikerélmény a köbön. Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget, és gratulálok hozzá!

Dr. S. János – sebész

Öröm így tanulni. Köszönöm!

Págyi Judit

Págyi Judit

Budapest

Gratulálok, nagyon tetszik a rendszer! Minden nap foglalkozom vele! Sok helyen tanultam már, de ezt találom az eddigi legjobbnak! A szótanulási módszer nagyon hatékony! Egyszerű, folyamatosan inspirál és szórakoztatva oktat. Köszönöm!

Kolti Helga – színésznő

Kolti Helga – színésznő

Budapest

Örülök, hogy részese lehetek ennek a sokoldalú nyelvoktatással foglakozó közösségnek. 53 éves angol-magyar oktatási gyakorlat után is van mit tanulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szalay Oszkárné

Szalay Oszkárné

Budapest

Hihetetlen profinak tartom a tananyag megalkotását. Látszik, hogy akik csinálták szívvel lélekkel meg szeretnének tanítani és minden tudást át szeretnének adni!

Mudriczki Krisztina

Mudriczki Krisztina

Göd

Helyettesít egy magántanárt, de nem foglal el annyi időmet mintha eljárnék itthonról. Nagyon sokszínű, változatos, könnyen tanulható.

Sándor Szilvia

Sándor Szilvia

Győr

Ezt a közoktatásba is be kéne vezetni!

Általános iskolai tanárok

2015. évi Nyelvparádén

Ide szeretnénk kiírni a véleményedet.

És Te mit gondolsz?

Ez az angoltanulás új dimenziója
Csapj le most egy csomagra!

Kattints ide!

Adatok

Szavak és kifejezések:

14140

Szavak hanggal:

12230

Szavak képpel:

10095

Aktív regisztráltak száma:

15926

 

Folyamatosan bővülő leckék száma:

164

Készíthető saját leckék száma:

Korlátlan

Ez az angoltanulás új dimenziója
Csapj le most egy csomagra!

Kattints ide!