ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁSZF

Kézfogás A megrendelési form kitöltésével és elküldésével és a szolgáltatás kifizetésével szerződés jön létre közted, illetve a céged, (továbbiakban: Megrendelő) valamint a Web-Multimédia Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) között.

A „Megrendelés” gombra való kattintással elfogadod a szerződési feltételeket, amelyeket az alábbiakban olvashatsz el. A szerződés a megrendelés elküldésével és a szolgáltatás kifizetésével, mint ráutaló magatartás révén jön létre.

Megrendelés

Szolgáltatásainkat egy gyors és egyszerű online regisztráció után tudod megrendelni. A vásárlási folyamat közben szöveges formátumban láthatod a kiválasztott szolgáltatásokat és azok árait, a rendelkezésedre álló és levonható kedvezményeket, valamint a kedvezmény levonása után a fizetendő összeget.

A „Megrendelés” gombra való kattintással tudod a kiválasztott szolgáltatásokat megrendelni. A megrendelés elküldése után automatikusan kapsz majd egy visszaigazoló levelet az általad megadott e-mail címre, amelyben ismét tájékoztatunk a szolgáltatás díjáról és annak kifizetésének módjairól.

TELJESÍTÉS

A megrendelt szolgáltatáshoz való hozzáférést a szolgáltatás teljes díjának bankszámlánkra történő jóváírása után legkésőbb 24 órán belül biztosítjuk. A szükséges információkat, adatokat a regisztráció során megadott email címre küldjük el. Sikeres bankkártyás fizetés esetén azonnal biztosítjuk a szolgáltatás igénybevételének lehetőségét.

Minden megrendelt szolgáltatás, írásos információk, nyelvtani magyarázatok, hanganyagok kizárólag a www.iloveangol.hu weboldalon, illetve emailen keresztül, online kerülnek átadásra.

Az elállás joga, feltételei és módja

Mindegyik szolgáltatásunkra 30 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk..

Ha a Megrendelő az info@iloveangol.hu címre küldött üzenetben jelezi a Szolgáltató számára, hogy mégsem szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a Szolgáltató 8 napon belül levonások nélkül visszafizeti a szolgáltatás díját a Megrendelő számára. A megrendelt szolgáltatás hozzáférési adainak átadását követő 30. nap után már nincs mód a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére.

Fizetési módok, számla

Az alábbi módokon fizetheted ki a megrendelt szolgáltatásokat:

    Simple - Online bankkártyás fizetés
    PayU - Online bankkártyás fizetés

  • bankkártyával (Az OTP Mobil Kft. szolgáltatása)
  • átutalással: WEB-Multimédia Kft. 11703006-20475558 bankszámlaszámra
  • OTP Bank fiókban, készpénzben befizetve: WEB-Multimédia Kft. 11703006-20475558 bankszámlaszámra

Minden esetben névre szóló, a törvényi szabályoknak megfelelő, elektronikus (áfás) számlát küldünk.

Szerzői jogok

§ A www.iloveangol.hu weboldalak tartalmát a Szolgáltató a Megrendelő számára az angol nyelv tanulása és szókincsfejlesztés céljából bocsátja a Megrendelő rendelkezésére, amiért a Megrendelő szolgáltatási díjat fizet a Szolgáltatónak.

A weboldalakon megtalálható szövegek, képek, hangfájlok a Szolgáltató tulajdonát képezik, azokat a Megrendelő számára csak önmaga képzésére, saját tudásának fejlesztésére bocsátja rendelkezésre. Azokat más célra felhasználni, másoknak továbbadni SZIGORÚAN TILOS! A jogtalan felhasználás, a korábban említett anyagok harmadik félnek való továbbadása, értékesítése, a Szolgáltató engedélye nélkül jogi felelősségre vonást eredményez.

Adatvédelem

A Megrendelőnek a rendelés során megadott személyes adatait a Szolgáltató a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik fél részére nem szolgáltatja ki. A Megrendelő a Szolgáltatótól bármikor tájékozódhat személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak módosítását, törlését. A számlázási adatokat azonban -a törvény értelmében- a Szolgáltatónak nem áll módjában törölni.

A részletes ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT megismeréséhez kattints ide!

Felelősség

A Szolgáltató kizár és elhárít bármilyen felelősséget a szolgáltatással kapcsolatban. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatóval szemben semmilyen kártérítési követeléssel nem élhet.