Tanulj angolul videókkal és dalszövegekkel!

CsomagokA kedvezményekhez jelentkezz be az alábbi linkre kattintva, majd kattints a menüben az "ÁRAK/MEGRENDELÉS" menüpontra!

Bejelentkezés >>>

(1 hónapra, 6 hónapra, 12 hónapra
és korlátlan időre is megrendelheted.)


Kattintással válaszd ki, hogy milyen időhosszra szeretnél hozzáférést a leckékhez?

Havi előfizetést szeretnél? >>>
(Itt havonta fizetheted az előfizetési díjat. Csak bankkártyával elérhető.)

6 hónapos előfizetést szeretnél? >>>
(Itt választhatsz két részletben történő fizetést is. - Ez kedvezőbb!)

12 hónapos előfizetést szeretnél? >>>
(Itt is két részletben fizethetsz, ha úgy könnyebb neked. - Ez még kedvezőbb!)

Időben korlátlan előfizetést szeretnél? >>>
(Ez örökös hozzáférést jelent és 3 hónapos részletfizetéssel is tudok segíteni. - Ez a legkedvezőbb.)

Mi a sikeres angoltanulás egyetlen és legfontosabb titka, ami miatt Te még nem tudsz folyékonyan beszélni?

Hogyan találd meg a számodra
100%-os sikert biztosító
nyelvtanulási módszert?

Mi az, amit mindig elhallgattak előled?
AZ EGYETLEN TITOK: A RENDSZERESSÉG

DE HOGYAN TUDOD RÁVENNI MAGAD A RENDSZERES TANULÁSRA, AMIKOR AZ IDŐD A LEGSZŰKÖSEBB ERŐFORRÁSOD? NINCS HOZZÁ KEDVED, NINCS RÁ ENERGIÁD.

Amint végigolvasod ezt az oldalt megtudod, hogyan leszel Te is képes rendszeresen és könnyedén, jókedvvel foglalkozni az angol nyelvvel. Megismered az okát, hogy a legtöbben miért nem képesek soha megtanulni angolul. Látni fogod, hogy -velük ellentétben- Te meg fogod tudod csinálni és hamarosan az angolul jól beszélők táborához fogsz tartozni. Miért ne lennél képes erre, hiszen magyarul is tökéletesen beszélsz, ami sokkal nehezebb, mint az angol.


Szöllősi Györgyi
Én csak ritkán használom az angolt és nincs sok időm a tanulásra, de az I Love Angol rövid videóinak segítségével kevés időráfordítással és érdekes témákkal tudom a tudásomat szinten tartani, fejleszteni. Eddig minden módszert előbb-utóbb meguntam, abbahagytam, szerintem ezt nem fogom. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek. I Love Angol! :)

Szöllősi Györgyi
műsorvezető


Szántó Andrea
Nem találkoztam hasonló angolul tanító oldallal, pedig én is sok helyen nézelődtem, sok mindent kipróbáltam. Könnyen érthető, nagyon jó, hogy mindenhez van magyarázat, van segítség. Tényleg csak a saját időmet kell beletenni. Mire egy videó végére érek a gyakorlásokkal együtt, már a nehezen megjegyezhető szavak is könnyen mennek. Mindenki próbálja ki személyesen és győződjön meg róla, hogy milyen egyedi és könnyen használható programmal van dolga

Szántó Andrea
Érd

Csatlakozz Te is népes táborunkhoz,
és ajánld ismerőseidnek!Ők már ismerik a világon is egyedülálló és a legnagyobb angol-magyar képes, hangos szótárunkat, ami a módszer motorját biztosítja.

Tanulj angolul érdekes videókkal!
(A kép csak illusztráció, a tanfolyamot online módon,
az Interneten keresztül tudod használni.)

Tanulj képes, hangos szókártyákkal teljesen kiszótárazott érdekes és szórakoztató BBC videókkal és dalszövegekkel!

15 témakörből választhatsz.


A felmérések szerint a magyarok 20%-a állítja magáról, hogy beszél valamilyen idegen nyelvet,
de az igazság az, hogy csupán kb. 5% képes valódi kommunikációra valamilyen idegen nyelven!
Mi ennek az oka?

Miért képtelenek a legtöbben igazán jól megtanulni angolul?
Mit csináltak másképpen azok, akiknek sikerült megtanulniuk
egy idegen nyelvet?


Kérdezz meg néhány olyan ismerősödet, akik igazán jól beszélnek angolul, hogy ők hogyan tanulták meg a nyelvet. Azt tapasztalhatod, hogy jellemzően 3 féle választ adnak.
 • Számítógépes játékokkal
 • Filmekkel, tv-vel, dalszövegekkel
 • Kint élt külföldön vagy külföldi párja volt
Most nézd meg mi ezekben a közös!
 • Rendszeresen foglalkoztak az adott nyelvvel.
 • Szerették az angolt, élveztek minden percet, amikor használták.
 • Nem tanultak unalmas tananyagokkal.

Tresnyics Kamilla
Az eddigi tapasztalataim szerint -ezzel a módszerrel- naponta lehet sikerélményhez jutni, ami különösen inspirál. Szinte sajnálom az időt, amit nem ezzel a módszerrel kell tölteni.

Tresnyics Kamilla
SzegedKócsáné Horváth Erika

A rendszeresség szerintem is nagyon fontos, ami ezzel a módszerrel úgy látom megvalósítható lesz. Örülök, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget.

Kócsáné Horváth Erika
Székesfehérvár


Tudod milyen jó és libabőröztető érzés az, amikor végre megértesz egy-egy videót, vagy amikor hozzád szólnak angolul és még válaszolni is tudsz?

 • Képzelj el egy olyan angol tankönyvet, ahol folyamatosan cserélgetheted a lapjait, azaz folyamatosan újabb témák kerülnek bele, így azokat a leckéket nyugodtan átugorhatod, amik nem kötik le az érdeklődésedet.

 • Mit szólnál, ha nem kéne az unalmas és fárasztó szótárazásra fecsérelni a drága idődet és az energiádat, hanem csak a lényeges és szórakoztató dolgokkal foglalkozhatnál?

 • Hogy éreznéd magad, amikor mindig sikerélménnyel fejezhetnéd be a tanulást és nem összezavartan és idegesen?


Többszörös újrakezdőként nem ez az első módszer ami felkeltette az érdeklődésemet, de eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg az egyetlen, amelyik fenn is tudja tartani. Jól felépített, logikus rendszer, amely úgy ad nagyfokú önállóságot, hogy nem hagyja magára az embert.

Dobszai Jenő
Debrecen


Bogdán Veronika

Ez valami fantasztikus! Minden egy helyen “kéznél” van. Más módszereknél rengeteg idő ment el azzal, hogy állandóan keresgéltem valamit, az idő elment, de érdemben nem haladtam. Most csak azt bánom, hogy a hétvégén elutazunk, szívem szerint itt ülnék a gép előtt!

Bogdán Veronika
Kaposvár

ha csak nyelvvizsgára van szükséged, de nem érdekel téged az egész, akkor ez a módszer nem neked való!

Ebben az esetben azt javaslom, hogy a kiválasztott nyelvvizsgaközpont felkészítő tanfolyamára iratkozz be. ha azonban az életben is használható angoltudást szeretnél, kattints az alábbi gombra és rendeld meg most a „Videós Leckék” vagy a „LECKEVARÁZSLÓ” csomagot!Mikor szeretnél végre megtanulni angolul?
Mire várnál még?

Bízz meg bennem és a 11 éves tapasztalatomban, amit a nyelvtanulási nehézségek kutatásával töltöttem. Az I LOVE ANGOL módszerét ennek alapján fejlesztettük ki.Adányi Mihály vagyok,
nyelvtanulási specialista,
az ILoveAngol.hu és az ILoveDalszovegek.hu alapítója,
utazó.

KÉRDÉSED VAN?
HÍVJ MOST!

06 30 5-15-25-35
Telefon
Ha nem tudom felvenni a telefont, de a számodat kiírja,
amint tudlak visszahívlak!
(Csak magyar hívószámon vagy Viberen áll módomban visszahívni.)

Rendeld meg most a „Videós Leckék” vagy a „LECKEVARÁZSLÓ” csomagot! és ajándékba megkapod a 4800 Ft értékű „A nyelvtanulás során elkövetett 7 legfőbb hiba, avagy miért is adod fel újra és újra?” című mini tanfolyamunkat.Ha komolyan érdekel az angoltanulás, akkor számodra nélkülözhetetlen, hogy megismerd a nyelvtanulás 7 pontból álló titkos receptjét.

Miben segít neked ez a tanfolyam?
 • Megmutatjuk neked mik azok a hibák, amik hátráltatják, sőt megakadályozzák a nyelvtanulást.

 • Ha ismered ezeket a hibákat, akkor könnyedén elkerülheted azokat, ha nem ismered, akkor biztosan kudarcra van ítélve a „vállalkozásod”, csak idő kérdése.

 • Visszaszerzed elvesztett önbizalmadat.

 • Magabiztosan vághatsz bele a tanulásba.

 • A számtalan rendelkezésre álló lehetőség közül könnyedén ki fogod tudni választani azt a tanulási módszert, ami számodra a legmegfelelőbb.

 • Fel fogod tudni ismerni azokat az akadályozó, hátráltató tényezőket, amik eddig meggátoltak abban, hogy megtanulj folyékonyan angolul.

Mit tartalmaz a tanfolyam?
 • Egy 7 pontból álló titkos receptet, amivel elkerülheted, hogy újra feladd a nyelvtanulást. A 7+1 részes online tanfolyam keretében megismerheted azt a 7 legfőbb hibát, amiket a nyelvtanulók 90%-a elkövet. Ezek ismeretével te elkerülheted ezeket és végre meg tudsz tanulni angolul.

Tanulói vélemény
A felsorolt hibák szinte mindegyikét elkövettem eddig. Talán a legnagyobb hiba az volt, hogy nem volt sikerélményem. Ez a nyelvtanulási módszer nagyon tetszik! A szótanulás kész élvezet. Ajánlani fogom a családban is és az ismerőseimnek is.

Szabó Mária
Kiskunfélegyháza


Tanulói vélemény
Érdekes volt a mini tanfolyam. Tényleg ezeket a hibákat követtem el, már 4 éve próbálkozom az angollal, hogy sikeres nyelvvizsgát tegyek és végre kezembe tarthassam a diplomámat, várom már, hogy elkezdhessem a tanulást. Nagyon jó az időrend is, hogy mindig jön az e-mail, figyelmeztet, hogy teendőm van. Úgy érzem ez nagyon kell ahhoz, hogy végre elérjem a célomat.

Bauer Margó
Budapest


Tanulói vélemény
Nagy értéke ennek a módszernek, hogy a korábban elkövetett hibák tudatosításával oldja a nyelvtanulókban kialakult feszültségeket és blokkokat, majd pedig jó érzékkel, pszichológiai megalapozottsággal segít visszaszerezni az elveszített önbizalmat, önbecsülést és hitet. Felszabadító erejű, gyógyító folyamat ez, saját magamon tapasztalom, mert én is elkövettem az összes felsorolt hibát!

Maga a tanulási módszer pedig tényleg hihetetlenül hatékony! Azzal, hogy a kép, a hang és az írott szöveg együtt hatnak, ráadásul ötletes interaktív segédleteket kínál fel, lényegesen kevesebb energia és idő kell a berögzítéshez. Minden elismerésem a csapatnak, mert ha valaki ezt az online tanfolyamot a javasoltak szerint következetesen végigcsinálja, egészen biztos, hogy tényleg ez lesz az utolsó újrakezdés!

Kemény Marianne
Budakeszi


Tanulói vélemény
Nagyon jól összegyűjtöttétek azokat a hibákat, melyeket szinte mindenki, én is, elkövet az iskolai, illetve tanfolyamokon történő tanulás során. Nagyon hasznos volt számomra, mert végre tudatosodott bennem, hogy eddig miért nem tudtam megtanulni ezt a nyelvet. Köszönöm nektek!

Pazonyi Piroska
Budapest


Tanulói vélemény
Tényleg profi! Én még nem láttam jobb angolt oktató weboldalt.

Soós Tamás
Budapest


További 36 tanulói vélemény »Hol találkozhattál már velünk?

Népszava Online Borsonline hirado.hu M2-Petőfi

Ez az angoltanulás új dimenziója
Csapj le most egy csomagra!

Főoldal  -  Céginformációk  -  Kapcsolat  -   ÁSZF  -  Adatvédelmi szabályzat

Elakadtál? Segítek!

Adányi Mihály
Adányi Mihály

Ha kéred, vagy ha nem tudom felvenni a telefont, de a számodat kiírja, hamarosan visszahívlak.

06 30 5-15-25-35
Telefon
JELENLEG
NEM FOGADOM HÍVÁSODAT

Reggel 9-kor
már hívhatsz minket.


Bezárás


Némethné Szőke Zsófia

Örülök, hogy belevágtam. Most már van bátorságom akár angol anyanyelvűekkel is beszélni. Számomra ez óriási dolog!

Sokat köszönhetek nektek, mindig adtok motivációt a tanuláshoz és most már mondatokat is tudok alkotni. Filmet is tudok úgy nézni, hogy angol felirattal nézem, sokkal jobban megértem már, mint 2 évvel ezelőtt.

A SBS-Extrának köszönhetően már többször helyesen ejtettem ki egy-egy mondatot, pedig korábban nagyon nehezen ment.

Némethné Szőke Zsófia
SzázhalombattaVörös Szekula Ildikó
Végigolvastam mind a 7 legfőbb hiba leckéit. Minden igaz a leírtakból. Végre látom a fényt az alagút végén. A magyar nyelven kívül a szerb nyelvet is anyanyelvi szinten beszélem, hiszen környezetnyelvem, és most úgy döntöttem megvalósítom az álmomat, nekikezdek az angol nyelv tanulásának, hiszen ez a program hihetetlenül sok segítséget ad, kényelmes, szórakoztató, nagyon élvezem, esti programommá vált, amit alig várok minden este.

Vörös Szekula Ildikó
Szeged


Csikel-Szabó Katalin

Az oldal fantasztikus, érdekes, nagyon szeretem, további jó munkát kívánok hozzá!

Csikel-Szabó Katalin
TárkányJuhász Katalin
Nagyon jól érzem magam a kölcsönös kommunikációs helyzetben. Szerintem a mai világban pontosan a törődésben és a figyelemben szenvednek hiányt az emberek. És ezt itt megkaphatják. Az egész elgondolás szuper!

Juhász Katalin
Jánoshalma


Nagy Zsolt

Nagyon jó. Tényleg csak ajánlani tudom. Ön szorgalom kell hozzá, de egyébként zseniális.

Nagy Zsolt
Kápolnásnyék

Gólik Ildikó
Mivel elsősorban a megértés és a megszólalás a fő problémám, erre kerestem valami jót a neten és így találtam rá az I Love Angolra! Nagyon örülök neki, mert valóban egyedülálló. ha valaki evvel nem fejlődik, akkor semmivel. Külön tetszik, hogy végre valaki nem azt mondja, hogy nézz filmeket, hallgass híreket, nem baj, ha nem érted. Mindig is úgy gondoltam, hogy ha egy kukkot sem értek az egészből, avval nem fogok fejlődni. Ti létrehoztátok azt, amivel ez a probléma megoldódik. Az egész programért rajongok, nagyon szeretek vele tanulni és már érzem is a fejlődést.

Gólik Ildikó
Érd

Ördögh Rita
Csak őszinte elismerésemet tudom kifejezni. Sokszor próbálkoztam már a tanulással de mindig kudarc volt számomra. Most szívesen csinálom és remélem eredményes leszek. Már örömmel tölt el, amikor itt Angliába a mindennapi beszédben megértem a megtanult szavakat. Inspirál is a tanulásra mert NEM azt érezteti velem hogy teljesen alkalmatlan vagyok az angolt megtanulni. Köszönöm.Ördögh Rita
Marlow, Anglia

Gordon Éva

Szuper! Nagyon élvezetes az oldalatok, és tényleg akkor is megéri ránézni kicsit, ha csak tíz perce van az embernek. :)

Gordon Éva
Budapest
Sz. M.
Olyan szomorú vagyok, hogy az Önök tanfolyamaihoz csak egy nagy kerülővel jutottam el. Sok időt, energiát, az anyagiakról nem is beszélve, tudtam volna megtakarítani, ha tudom, hogy van ilyen csodálatosan, magas színvonalon megszerkesztett online tanfolyam, mint az Önöké. Szakmai karrierem sikeres volt, de az angol nyelvtudás hiánya miatt sok lehetőségemmel nem tudtam élni.Sz. M.
nyugdíjas

Mudriczki Krisztina
Hihetetlen profinak tartom a tananyag megalkotását. Látszik, hogy akik csinálták szívvel lélekkel meg szeretnének tanítani és minden tudást át szeretnének adni!

Mudriczki Krisztina
Göd


Págyi Judit


Öröm így tanulni. Köszönöm!


Págyi Judit
Págyi Judit
Kolti Helga

Gratulálok, nagyon tetszik a rendszer! Minden nap foglalkozom vele! Sok helyen tanultam már, de ezt találom az eddigi legjobbnak! A szótanulási módszer nagyon hatékony! Egyszerű, folyamatosan inspirál és szórakoztatva oktat. Köszönöm!

Kolti Helga
színésznő


Szalay Oszkárné
Örülök, hogy részese lehetek ennek a sokoldalú nyelvoktatással foglakozó közösségnek. 53 éves angol-magyar oktatási gyakorlat után is van mit tanulni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Szalay Oszkárné
Budapest

Sándor Szilvia
Helyettesít egy magántanárt, de nem foglal el annyi időmet mintha eljárnék itthonról. Nagyon sokszínű, változatos, könnyen tanulható.

Sándor Szilvia
Győr

Fekete Nóra


Ez egy fantasztikus rendszer, nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy használhatom.


Fekete Nóra
SzentendreTanulói vélemény
Amióta ismerem a szótárazó programot, kimondottan üdítő angol nyelvű weboldalakat olvasni. Két hete használom, de már érzem a fejlődést és visszaadta az önbizalmamat is. Sikerélmény a köbön. Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget, és gratulálok hozzá!

Dr. S. János
sebész


Tanulói vélemény
Ezt a közoktatásba is be kéne vezetni!

Általános iskolai tanárok
2015. évi Nyelvparádén


Tanulói vélemény
Ehhez már csak 2 dolog kell. Akarni és időt fordítani rá. Szuper.

Rébeli-Szabó Attila
Békéscsaba


Tanulói vélemény
Tartalmas és értelmes időtöltés, ráadásul a saját tempómba haladhatok, és ismételhetek, amikor van szabadidőm. Klassz!

Szász Ivánné, Klára
Csömör


Tanulói vélemény
Én nagyon sokat tanulok a tananyagaitokból. Minden egyes történetet érdeklődéssel olvasok és igyekszem az angol nyelvet az útmutatásotok szerint megtanulni. Nagyon meg vagyok elégedve. A példamondatokkal sok olyan új szót tanulok meg helyes kiejtéssel, amivel eddig ilyen formában nem találkoztam. A szókikérdező is ösztönöz arra, hogy hetente megtanuljam az erre az időszakra szánt szavakat. További jó munkát kívánok nektek és várom, hogy újabb leckéket készítsetek.

Reiner Károlyné, Elvira
Budapest


Tanulói vélemény
Az őszinte vélemény: A NAPONTA 5 SZÓ szókincsfejlesztő nekem nagyon tetszett/tetszik. A módszert nem ismertem, de jópofa és emellett nagyon hasznos a szavak képekhez kötése. A hanglejátszás is profi, főleg a megújult verzió. Mást nemigen tudok róla mondani, egyszerűen jó ahogy van a rendszer. Csak tényleg minden nap fel kell dolgozni az aznapi 5 szót.

Csillik Bence
Leányfalu


Tanulói vélemény
Nem tervezte megcsinálni ugyanezt német nyelvre? Gratulálok a vállalkozásához! Kiválóan működő módszer a nyelvtanulásra!

Bujdosó Krisztina
Pécs


Tanulói vélemény
Jó, hogy az elején olvashattuk a 7 legfőbb hibákat. Bízom benne, hogy nem futok bele. Van középfokú nyelvvizsgám, de a diplomához kellett és nem az élethez. Most van egy munka kilátásban, ami az angolon múlik. Remélem összejön, én mindent megteszek érte. Kíváncsian várom a további leckéket.

László Ivett
Hódmezővásárhely


Tanulói vélemény
Valóban én elkövettem mind a 7 hibát, ahányszor elkezdtem angolul tanulni. Most már másképp lesz remélem.

Achátz Norbert
Budapest


Tanulói vélemény
Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatunk. Nagyon élvezem. Csak a saját magam szórakoztatására és kedvtelésből jelentkeztem. Fiatalabb koromban én is többször jártam tanfolyamokra TIT stb., mivel nincs rá szükségem napi szinten, így mindig sokat felejtettem. Most látom, hogy ennyi év távlatában is jutnak eszembe szavak. Azt gondoltam ,hogy sokkal nehezebben megy, kevés időm van. Abban is sokat segítettetek, hogy letölthetem a hanganyagot és az úton is hallgathatom, köszönöm. Remélem a többi anyaggal is boldogulok. Jó tanulást mindenkinek. Valamelyik oldalon olvastam, hogy 50 és 65 közöttiek írtak., én is 58 vagyok de ez csak egy állapot és gondozzuk az agysejtjeinket.

Bakóné Lászlóné Éva
Debrecen


Tanulói vélemény
Kedves Mihály!

Nagyon fáradt vagyok és még dolgozom is kicsit , de muszáj reagálnom. Nagyon tetszik amit és ahogy csinálja.

Tisztelettel maradok hű tanulója:
Horváth Éva

Horváth Éva
Kecskemét


Tanulói vélemény
Teljes mértékben egyetértek „A nyelvtanulás során elkövetett 7 legfőbb hiba” mini tanfolyam tartalmával! Az első angol leckét átfutottam és nagyon jónak tűnik. Sajnos a héten nem volt időm elkezdeni, de jövő héttől teljes erőbedobással kezdem! :-) Nagyon szépen köszönöm és továbbra is sok sikert kívánok!

Pápai Sándorné
Baja


Tanulói vélemény
A telefonomon vannak a szövegek, amiket egyfolytában hallgatok a szókikérdezésekkel együtt és egy idő után megváltozott a szövegekhez a hozzáállásom. Úgy érzem, hogy a program segítségével nagyon sok új angol kifejezést sajátítottam el. Ezek segítségével merészebben és árnyaltabban fejezem ki magam. Soha nem találkoztam még ilyen kellemes nyelvoktató programmal. (Már egyszer leégtem a buszon, amikor nem vettem észre, hogy teljes hangerővel, kihangosítva, és nem a fülhallgatómba megy a telefonomból a Secret admirer). :)

Bugán Adél
Budapest


Tanulói vélemény
A kérdéseimre való válaszok ilyen gyors reagálás példa nélküli kis hazánkban... Tehát, az emberi tényező is kimagasló!

Bolla Rita
Dunakeszi


Tanulói vélemény
Nagyon tetszik. Én már kb. fél éve előfizetője vagyok.

Nagy Krisztina
Budapest


Tanulói vélemény
Tényleg megszerettem az angol tanulást, pedig az iskolában annak idején nagyon utáltam.

Trautsch Tímea
Gárdony


Tanulói vélemény
Tetszik a módszer, a minőség és a könnyű használat.

Merényi Oszkár


Tanulói vélemény
Nagyon elégedett vagyok az oldallal és gratulálok én a legmagasabb pontszámmal jutalmazom, mert meg érdemlik.

Kiss Tünde Mária
Fonyód


Tanulói vélemény
Nagyon jó segítség „A nyelvtanulás során elkövetett 7 legfőbb hiba”. Köszönöm.

Benedikti Ágnes


Tanulói vélemény
Nagyon gyakorlatias és sokat segít a felzárkózásban!

Kiss Krisztián
Budapest


Tanulói vélemény
Élvezetes és megbízható oktatási forma!

Szigeti Ágnes
Szeged

Bezárás
I LOVE ANGOL
KAPCSOLAT

I LOVE ANGOL
WEB-Multimédia Kft.
Telefonszám: 06 30 5-15-25-35
E-mail cím:

Bezárás
I LOVE ANGOL
CÉGINFORMÁCIÓK

WEB-Multimédia Kereskedelmi és
Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített neve: WEB-Multimédia Kft.
Címe: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.
Adószáma: 14452785-1-13
Cégjegyzék száma: Cg.13-09-203055
Adatkezelési nyilvántartási számok:
NAIH-132873/2017
NAIH-132874/2017
NAIH-132876/2017
NAIH-132877/2017
NAIH-132878/2017
NAIH-132880/2017
NAIH-132881/2017
NAIH-133130/2017
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-71244/2013
Bankszámlaszáma: 11703006-20475558
Ügyvezetője: Adányi Mihály
Telefonszáma: 06 30 5-15-25-35
E-mail címe:

Bezárás


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Kézfogás A megrendelési form kitöltésével és elküldésével és a szolgáltatás kifizetésével szerződés jön létre közted, illetve a céged, (továbbiakban: Megrendelő) valamint a Web-Multimédia Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) között.

A „Megrendelés” gombra való kattintással elfogadod a szerződési feltételeket, amelyeket az alábbiakban olvashatsz el. A szerződés a megrendelés elküldésével és a szolgáltatás kifizetésével, mint ráutaló magatartás révén jön létre.

Megrendelés

Szolgáltatásainkat egy gyors és egyszerű online regisztráció után tudod megrendelni. A vásárlási folyamat közben szöveges formátumban láthatod a kiválasztott szolgáltatásokat és azok árait, a rendelkezésedre álló és levonható kedvezményeket, valamint a kedvezmény levonása után a fizetendő összeget.

A „Megrendelés” gombra való kattintással tudod a kiválasztott szolgáltatásokat megrendelni. A megrendelés elküldése után automatikusan kapsz majd egy visszaigazoló levelet az általad megadott e-mail címre, amelyben ismét tájékoztatunk a szolgáltatás díjáról és annak kifizetésének módjairól.

TELJESÍTÉS

A megrendelt szolgáltatáshoz való hozzáférést a szolgáltatás teljes díjának bankszámlánkra történő jóváírása után legkésőbb 24 órán belül biztosítjuk. A szükséges információkat, adatokat a regisztráció során megadott email címre küldjük el. Sikeres bankkártyás fizetés esetén azonnal biztosítjuk a szolgáltatás igénybevételének lehetőségét.

Minden megrendelt szolgáltatás, írásos információk, nyelvtani magyarázatok, hanganyagok kizárólag a www.iloveangol.hu weboldalon, illetve emailen keresztül, online kerülnek átadásra.

Az elállás joga, feltételei és módja

Mindegyik szolgáltatásunkra 30 napig 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk..

ha a Megrendelő a info@iloveangol.hu címre küldött üzenetben jelezi a Szolgáltató számára, hogy mégsem szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a Szolgáltató 8 napon belül levonások nélkül visszafizeti a szolgáltatás díját a Megrendelő számára. A megrendelt szolgáltatás hozzáférési adainak átadását követő 30. nap után már nincs mód a pénz-visszafizetési garancia érvényesítésére.

Fizetési módok, számla

Az alábbi módokon fizetheted ki a megrendelt szolgáltatásokat:

  Simple - Online bankkártyás fizetés
  PayU - Online bankkártyás fizetés

 • bankkártyával (Az OTP Mobil Kft. szolgáltatása)
 • átutalással: WEB-Multimédia Kft. 11703006-20475558 bankszámlaszámra
 • OTP Bank fiókban, készpénzben befizetve: WEB-Multimédia Kft. 11703006-20475558 bankszámlaszámra

Minden esetben névre szóló, a törvényi szabályoknak megfelelő, elektronikus (áfás) számlát küldünk.

Szerzői jogok

§ Az www.iloveangol.hu weboldalak tartalmát a Szolgáltató a Megrendelő számára az angol nyelv tanulása és szókincsfejlesztés céljából bocsátja a Megrendelő rendelkezésére, amiért a Megrendelő szolgáltatási díjat fizet a Szolgáltatónak.

A weboldalakon megtalálható szövegek, képek, hangfájlok a Szolgáltató tulajdonát képezik, azokat a Megrendelő számára csak önmaga képzésére, saját tudásának fejlesztésére bocsátja rendelkezésre. Azokat más célra felhasználni, másoknak továbbadni SZIGORÚAN TILOS! A jogtalan felhasználás, a korábban említett anyagok harmadik félnek való továbbadása, értékesítése, a Szolgáltató engedélye nélkül jogi felelősségre vonást eredményez.

Adatvédelem

A Megrendelőnek a rendelés során megadott személyes adatait a Szolgáltató a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik fél részére nem szolgáltatja ki. A Megrendelő a Szolgáltatótól bármikor tájékozódhat személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak módosítását, törlését. A számlázási adatokat azonban -a törvény értelmében- a Szolgáltatónak nem áll módjában törölni.

A részletes ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT megismeréséhez kattints ide!

Felelősség

A Szolgáltató kizár és elhárít bármilyen felelősséget a szolgáltatással kapcsolatban. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatóval szemben semmilyen kártérítési követeléssel nem élhet.

Bezárás


ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT


1.) Az adatkezelő adatkezelési nyilvántartási számai: NAIH-132873/2017, NAIH-132874/2017, NAIH-132876/2017, NAIH-132877/2017, NAIH-132878/2017, NAIH-132880/2017, NAIH-132881/2017, NAIH-133130/2017

A www.iloveangol.hu internetes honlap (a továbbiakban: „Honlap”) tulajdonosa és üzemeltetője a Web-Multimédia Kft. (székhely: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48., Cégjegyzékszám: Cg.13-09-203055, Adószám: 14452785-1-13; a továbbiakban: „Szolgáltató”). A jelen adatvédelmi szabályzat, szerint a Web-Multimédia Kft. az Európai Unió mindenkori jogi elvárásai és a magyar adatvédelmi törvények szerint kezeli az érintettek adatait. A Szabályzat az elkészítésekor hatályos jogszabályok rendelkezései alapján készült, figyelemmel az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének szabályaira is. A jogszabályok megváltozása, illetőleg az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének hatályba lépése esetén a Web-Multimédia Kft. jogosult a jelen szabályzatot a jogszabályi megfelelőség érdekében egyoldalúan megváltoztatni. A Szabályzat bármikor elérhető weboldalunkon a „Céginformációk” menüponton belül.
A jelen Szabályzat az Infotörvény értelmező rendelkezéseit használja, amely rendelkezések részletes magyarázata az alábbi helyen érhető el: http://www.naih.hu/adatvedelmi-szotar.html

Adatvédelem: A személyes adatok jogszerű kezelését, az érintett személyek védelmét biztosító alapelvek, szabályok, eljárások, adatkezelési eszközök és módszerek összessége.

Személyes adat: Bármely meghatározott, azonosított vagy azonosítható természetes személlyel (érintett) kapcsolatba hozható adat és az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. Az érintettel akkor helyreállítható a kapcsolat, ha az adatkezelő rendelkezik azokkal a technikai feltételekkel, amelyek a helyreállításhoz szükségesek.

Adatalany/érintett: Bármely meghatározott személyes adat alapján azonosított vagy egyébként – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet.

Különleges adat: A faji eredetre, a nemzetiséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságára, a szexuális életre, az egészségi állapotra, valamint a kóros szenvedélyre vonatkozó és a bűnügyi személyes adat.

Bűnügyi személyes adat: a büntetőeljárás során vagy azt megelőzően a bűncselekménnyel vagy a büntetőeljárással összefüggésben, a büntetőeljárás lefolytatására, illetve a bűncselekmények felderítésére jogosult szerveknél, továbbá a büntetés-végrehajtás szervezeténél keletkezett, az érintettel kapcsolatba hozható, valamint a büntetett előéletre vonatkozó személyes adat.

Hozzájárulás: Az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez.

Adatkezelő: Az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja.

Adatkezelés: Az alkalmazott eljárástól függetlenül az adaton végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adat további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése.

Adattovábbítás: Az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele.

Nyilvánosságra hozatal: Az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele.

Adattörlés: Az adat felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállítása többé nem lehetséges.

Adatmegjelölés: Az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából.

Az érintett jogai: Az adatalanyt még az adatkezelés megkezdése előtt, de ezen felül kérésére bármikor egyértelműen tájékoztatni kell az adatkezelés minden részletéről. Az érintett kérheti adatai helyesbítését, bizonyos esetben törlését is, valamint törvényben meghatározott esetekben tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen.

Az adatkezelés jogalapja: Főszabály szerint az érintett hozzájárulása vagy törvényben elrendelt kötelező adatkezelés.

Hozzájárulás: Az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez. Különleges adatok esetében szükséges az írásos forma.

Megfelelő tájékoztatás: Az érintettel az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés a hozzájárulásán alapul-e vagy kötelező, továbbá egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

Tiltakozás: Az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri.

Adatbiztonság: Az adatok jogosulatlan megszerzése, módosítása és megsemmisítése elleni műszaki és szervezési megoldások rendszere.

2.) Az adatkezelés célja és fajtái A törvényes és szerződésen alapuló adatkezelés eseteit kivéve, személyes adat csak megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel kezelhető (hozzájárulás). Az érintett (az adat „urát”) - egyértelműen, közérthetően és részletesen - tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, ha az érintett személyes adatait az adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bek. alapján kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

A Honlapon az alábbi két célból kezeljük az adatokat:
a) A honlap látogatói, sütik: amennyiben a honlap látogatója nem ad meg magáról személyes adatot, kizárólag a sütik szerint kezelünk adatokat. A sütiszabályzat itt olvasható.
b) Érdeklődők, feliratkozók, megrendelők: marketingcélú adatkezelés


Szerződéskötést megelőzően a Web-Multimédia Kft. marketing- és reklámcélokból kezeli az érintettek adatait, kizárólag az érintett előzetes hozzájárulása alapján. A hozzájárulás bármikor visszavonható az alábbi e-mail címre küldött térítésmentes kérelemmel:

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ügyfél adatkezelés olyan eseteiben, amennyiben az adatkezelés jogalapja valamely jogszabályi rendelkezés, vagy még nem teljesített szerződés, az adattörlési kérelem kizárólag a marketing célú adatkezelésre értelmezhető, és nem érinti a törvényes vagy szerződéses jogalap alapján történő adatkezeléseket. A marketing célú adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71244/2016
Megrendelés esetén, a megrendelők, ügyfelek adatait a teljesítés céljából kezeljük.

A regisztráció során az alábbi adatok kerülnek rögzítésre:
- keresztnév/megszólítás
- e-mail cím
- telefonszám
- jelszó
- regisztrációkori IP cím
- regisztráció időpontja

Szolgáltatás vásárlása esetén az alábbi további adatok kerülnek még rögzítésre:
- vezetéknév
- cégnév
- számlázási cím (utcanév, házszám, település, irányítószám, adószám)
- fizetési azonosító
- fizetési összeg

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a felhasználók jogainak védelme.

Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatokat harmadik személynek vagy hatóságok számára kizárólag a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kivéve, ha törvény ettől eltérően nem rendelkezik. Az adatkezeléshez és az adattovábbításhoz adott hozzájárulás az Infotv. 6. § (6) bekezdés alapján vélelmezhető̋ minden olyan esetben, amikor az eljárás az érintett kérelmére indul. (pl. valamely szolgáltatás megrendelése).

3.) Irányadó háttér- és mögöttes jogszabályok
Az Európai Unió mindenkori adatvédelmi jogszabályai mellett Magyarország területén az alábbi jogszabályok a relevánsak:
- az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”)
- a gazdasági reklámtevékenység alapvető̋ feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grt.”)
- az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő̋ szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény – (Eker.tv.)
- a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Számviteli tv.)
- a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény (DM-tv.)

4.) Hozzátartozók, cselekvőképtelenek és fiatalkorúak adatainak kezelése

A Web-Multimédia Kft. nem kezeli hozzátartozók, cselekvőképtelenek és fiatalkorúak adatait.

5.) Adatminőség és adatok valódisága
A személyes adatok valódiságáért az érintett felel. A Web-Multimédia Kft. kizárja a felelősséget a téves (akár szándékos, akár gondatlan) vagy hamis adatok szolgáltatásából eredő bárminemű esetleges kárért.
A személyes adatokban bekövetkező bármely változást az érintett köteles jelezni a Web-Multimédia Kft. felé. A Web-Multimédia Kft. kizárja a felelősséget minden olyan esetleges kárért, amely abból ered, hogy a változást az érintett nem jelentette be.

6.) Az adatkezelés időtartama
A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig vagy a cél megvalósulásáig, illetve törvényben meghatározott egyéb időpontig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig vagy a cél megvalósulásáig, illetve törvényben meghatározott egyéb időpontig tart.

Tájékoztatjuk, hogy Ön bármikor kérhet felvilágosítást a Szolgáltató által kezelt adatairól. Bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti adatai módosítását, továbbá azok Szolgáltató adatbázisából való törlését az alábbi elérhetőségeken: - postai úton a következő címre küldve: Web-Multimédia Kft. 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.

A postai levelezés nem díjmentes, ezért az e-mailes formát javasoljuk.
- e-mail-ben:

7.) Adat- és Információbiztonság
A Web-Multimédia Kft. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat hitelessége és hitelesítése biztosított, változatlansága igazolható́, továbbá a jogosulatlan hozzáférés ellen védett legyen. A fizetés az alábbi módon történik: ÁSZF. A szolgáltató esetleges biztonsági hiányosságaiért a Web-Multimédia Kft. nem felel. A Web-Multimédia Kft. által választott informatikai, műszaki rendszerek alkalmasak az adatkezelési céloknak és a kezelt személyes adatok mennyiségének megfelelő védelemre.

A Web-Multimédia Kft. informatikai és számítástechnikai rendszerei a tárhelyszolgáltató szerverén található meg. Tárhely szolgáltató:
Tárhely.Eu Kft. (1144 Budapest, Ormánság u 4.)
Tárhely szolgáltató elérhetősége:
email: support@tarhely.eu, tel.: +36 1 789 2 789

A Web-Multimédia Kft. partnereinek és adatfeldolgozóinak informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett az esetleges számítógépes támadások és csalások ellen, a Web-Multimédia Kft. azonban kizár minden felelősséget a külső harmadik személyek által okozott esetleges károkért.

8.) Az adatfeldolgozók adatai, adatvédelmi felelősök
Az Info. tv., valamint az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató a kezelt személyes adatok feldolgozására adatfeldolgozói szolgáltatást vehet igénybe. Az adatfeldolgozó szolgáltatása során köteles betartani a jelen Adatkezelési Szabályzat, a hatályos vonatkozó jogszabályok, továbbá a Szolgáltatóval fennálló jogviszonyát szabályozó szerződés rendelkezéseit. A felhasználó Honlapra történő látogatásával illetve a Honlap szolgáltatásainak igénybevételekor hozzájárul személyes adatainak adatfeldolgozás céljából a Szolgáltató által esetlegesen igénybe vett adatfeldolgozók számára történő továbbadásához. Jelenleg nem veszünk igénybe külső adatkezelőket. Az adatvégelemért felelős személy a Web-Multimédia Kft. ügyvezetője.

A Szolgáltató által továbbított személyes adatokat a szolgáltatás felhasználó által történő kifizetése és rendezése illetőleg a termék szállítása, esetlegesen a számlázás lebonyolításáig, valamint a hírlevélről történő leiratkozásig vagy a hírlevél szolgáltatás megszűnéséig tart, kivéve ha vonatkozó törvényi szabályozás ettől eltérően nem rendelkezik. Tájékoztatjuk, hogy Ön bármikor kérheti a fenti adatfeldolgozóktól, illetőleg adatkezelőktől személyes adatainak törlését.

9.) Jogorvoslati tájékoztatás
Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését vagy zárolását az adatfelvételnél jelzett módon, illetve ügyfélszolgálat útján.
Az érintett kérelmére a Web-Multimédia Kft. mint adatkezelő azonnali (de legfeljebb 30 napon belüli) és ingyenes és kérés esetén írásbeli tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa vagy rendelkezése szerint megbízott feldolgozó́ által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevekénységéről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén- az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.
Az ismételt, azonos tárgyú és tejesített tájékoztatáskérés esetén – mérlegelés esetén –költségtérítési díjat számolhat fel.
Az érintett az Infotv-ben meghatározott okokban és eljárás során tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen.

10.) Adatok törése
A Web-Multimédia Kft. teljesítést követően törli a személyes adatokat, kivéve az ügyfélkapcsolat tényét.
A Web-Multimédia Kft. a személyes adatot törli továbbá, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, a személyes adat hiányos vagy tevés - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható́- feltéve, hogy a törlést a törvény nem zárják ki, az adatkezelés célján megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság, vagy hatóság elrendelte.
Az érintett jogorvoslati igényével, panaszával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatósághoz (NAIH) fordulhat az alábbi elérhetőségeken:

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: 06 (1) 391-1400
Fax: 06 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

11.) Záró rendelkezések
Tájékoztatjuk, hogy a Honlapon látható és található információk (szöveg, kép, videó és más tartalom), kivéve a beágyazott videókat és az ok szöveges leiratát, kizárólagos jogosultja a Szolgáltató. A Honlap tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a Szolgáltatótól, illetve a Honlapról származó információk, cikkek, leckék árusítása, nyilvánosságra hozatala, másolása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése, terjesztése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági vagy egyéb jogi úton is érvényesítjük.

Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet a fentiekkel, ne használja a Honlapot. Amennyiben az adatvédelemmel vagy adatkezeléssel kapcsolatban további kérdései felmerülnek, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársunkkal az alábbi elérhetőségeken: - e-mail:
- tel.: +36-30-5-15-25-35 +36 30 5-15-25-35

Felhasználóink számára nyújtott szolgáltatásunk keretében a Szolgáltató különböző linkeket kínál további harmadik fél weboldalainak elérésére. Az itt leírt adatvédelmi irányelvek ezen oldalakra nem vonatkoznak. Kérjük, ellenőrizze azoknak a weblapoknak a jogi és titoktartási előírásait, amelyeket linkjeinken keresztül látogatni kíván.